Net onder het oppervlak… daar wroet ik

want daar ligt nog van alles

We zaten tv te kijken, hij en ik. De rijdende rechter werd onderbroken door een reclameblok. Komt daar een vrouw in beeld die zegt: ‘Veel vrouwen hebben wel eens last van vaginale schimmel’.
WAAATTT?

Als ik al kans had gehad op een romantische avond, dan was dat nu verpest. Zoiets zég je toch niet! En wij vrouwen accepteren dat? Hoezo dan?!
Stel je voor dat er een man in beeld was gekomen met de tekst: ‘Veel mannen hebben last van een pusserige penis’, denk je dan dat ik mijn hoofd óóit nog onder de dekens stop?

https://www.youtube.com/watch?v=isl3DU64qtI

Tena Lady kan er ook wat van. In een exotische reclamespot zien we een vrouw van middelbare leeftijd die als Braziliaans carnavalsmeisje in een optocht mee wil dansen maar ach: hoe moet dat met haar ongewenste urineverlies? Geen nood, Tena comes to the rescue. We zien de vrouw in een onthullend groen pakje, mannen kijken haar na, flirten met haar en zien haar wel zitten.
Dan het filmpje van Tena for men: geen seks maar een spannende film waarin een man van middelbare leeftijd de wereld over reist. Hij zeilt, hij rijdt motor, doet stunts, klimt, vliegt, duikt en uiteindelijk komt hij bij een monnik die voor hem dé oplossing heeft voor zijn ‘controleprobleem’: Tena for men. De man wordt niet nagekeken door vrouwen, er wordt niet geflirt en hij heeft geen sexy pakje aan. In het filmpje wordt zes keer het woord ‘control’ gebruikt. Vergelijk de filmpjes voor Tena Lady en Tena for Men hieronder en vraag je af: waar komt dit verschil vandaan?

Wij vrouwen hebben blijkbaar bescherming nodig, mannen verliezen de controle. De seksuele revolutie is toe aan een herstart.

https://www.youtube.com/watch?v=4k92KKU9g8I
https://www.youtube.com/watch?v=GjjZT1tt4GM
Volg en like deze blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial