Net onder het oppervlak… daar wroet ik

want daar ligt nog van alles

De burn out-single

Maat heeft vier dates gehad via internet, met vier vrouwen tussen de veertig en de vijftig. Allemaal zijn type, allemaal leuk in hun profiel. Eenmaal op date presenteerden ze zich alle vier als een ziek vogeltje.

Burn out
Date nummer 1 leek een schot in de roos. Ze woonde in de regio, was enthousiast, kon lekker babbelen en wilde een serieuze lat-relatie. Het begon zo voorspoedig. Maar eenmaal op de bank kwamen de verhalen. Geen geld, geen baan, geen auto, een kind met problematiek en midden in een burn out. Ze vroeg of Maat een kachel kon installeren.

Date nummer 2 was een stuk dikker dan op de foto. Volgens haar profiel was haar postuur ‘normaal’ en dat is het in haar ogen misschien ook zo maar voor Maat was ze too much to handle. Tijdens de koffie vertelde ze haar verhaal. Ze sportte niet, werkte niet, had twee gedeelde kinderen en verdronk haar verdriet in sportdrankjes. Ze had een burn out.

Date nummer 3 was een leuke meid. Haar uiterlijk klopte met haar profiel en ze was gezellig. Twee leuke kinderen en muzikaal. Voorheen was ze zangeres maar dat lukte niet meer want, je raadt het al, een burn out. Er was helaas geen klik. Maat bleef met haar bevriend maar zocht verder.

Date nummer 4 was paranormaal. Ze kreeg tijdens het etentje bij Maat ‘beelden binnen’ van de buren. Helaas pikte ze niet op dat hij haar maar vreemd vond. Daarnaast was ze heel onzeker. Toen ze na de date met hem appte en hij drie minuten lang niet antwoordde, vroeg ze of internet soms was uitgevallen en waar hij was geweest. Een tweede date kon ze niet aan want ze kreeg te veel prikkels binnen. Ze was een HSP en had een burn out.

Dames toch!
Ook ik ben uitgeblust geweest, heb de overgang doorstaan, verdriet gehad, in de put gezeten en al het andere wat het leven zo moeilijk maakt. Maar… dat vertel je toch niet op je eerste date?

Waar zijn jullie verleidingskunsten? Laat die man eerst eens jouw leuke, energieke en sexy kanten zien voordat je hem overlaadt met je zorgen. Je scheert in het begin van je relatie toch ook je benen om zo mooi mogelijk te zijn? Doe dat ook eens met je levenservaringen.
Eerst samen lachen, de ellende komt vanzelf.

Maat zoekt weer verder, naar een maatje.

Volg en like deze blog

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial