Net onder het oppervlak… daar wroet ik

want daar ligt nog van alles

Dit boek is snel. Je leest maar door en komt snel tot de kern. Geen hoogstandje wat plot betreft maar heerlijk voor een vrije dag in de hangmat.

Perfect match is geschreven door Patricia Snel. En nee, dit is geen grapje. Ze schrijft zoals ze heet. Hoofdpersoon Marit is het zat om alleen te zijn en laat zich overhalen om op een datingsite een man uit te zoeken. En wat denk je? Het is de man van haar dromen. Complimenteus, romantisch, lekker in bed, intelligent. Toch vertrouwt ze hem niet helemaal want hij staat nog steeds online beschikbaar terwijl ze toch al even een relatie hebben.

Dat haar wantrouwen niet ongegrond is, daar komt ze op een verschrikkelijke manier achter. Ze kan het er niet bij laten zitten en zint op vergelding. Al moet ze er de wereld voor rondreizen, haar wraak is zoet.

Perfect match is een eenvoudige thriller. Je hoeft tijdens het lezen niet steeds te bedenken hoe iets ook alweer zat. Als je dit gelezen hebt, kun je nooit meer onbevangen online daten. Het leest lekker weg, daarom krijgt dit boek een 8.

Koop Perfect Match HIER

Volg en like deze blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial